Home

Lid worden

Waarom is het belangrijk om lid te worden van de Huurders Belangen Vereniging?

Simpel; samen staat u sterker dan alleen. De vrijwilligers van de HBV zetten zich in voor allerlei bewonerszaken. De verhuurder Oost Flevoland Woondiensten is wettelijk verplicht om belangrijke zaken met de HBV te bespreken. Dat is zo geregeld in de Overlegwet (officieel: wet op het overleg huurders verhuurder) en de Samenwerkingsovereenkomst die HBV en Oost Flevoland Woondiensten met elkaar hebben gesloten. 

Hoe groter het aantal huurders dat de HBV vertegenwoordigt, hoe krachtiger de boodschap kan worden overgebracht aan Oost Flevoland Woondiensten. Tenslotte wordt de stem van velen eerder gehoord dan de stem van één alleen.

Het ledental van de HBV is de laatste jaren gestaag omhooggegaan, wij hopen zeker dat deze stijgende lijn zich de komende jaren zal voortzetten. De verhouding tussen het aantal leden en het aantal huurwoningen is op het ogenblik zo’n 15%. Dat kan beter. 

Hoe meer leden we hebben, hoe meer we voor de huurders kunnen betekenen. Wij hopen dat de huurders er steeds meer het belang van gaan inzien om lid te worden van de HBV. Samen kunnen we het woon- en leefcomfort verbeteren. Het lidmaatschap van de HBV kost slechts € 0,70 per maand en wordt samen met uw huurbedrag geïnd. 

Als u dat wilt, kunt u bij uw lidmaatschap van de HBV ook aangeven dat u lid wilt zijn van de Bewoners Commissie (BC) in uw wijk. Dat kost u niets extra, sterker nog het levert u iets op. Als BC lid wordt uw mening gevraagd bij moderniseringsplannen in de wijk, of mag u bijvoorbeeld uit een voorselectie kiezen welke kleur er uiteindelijk wordt gebruikt voor uw woning bij een schildersbeurt.

Op deze pagina kunt u enkele recent uitgevoerde moderniseringsprojecten nader bekijken. Deze projecten zijn mede zo succesvol geworden omdat de BC leden met ons hebben meegedacht.

Bent u al lid van de HBV en wilt u alsnog lid worden van de bewonerscommissie in uw wijk, neemt u dan contact met ons op.

Lid worden kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Wilt u liever per post aanmelden, kijk dan onderaan deze pagina.

Ik word lid van de Huurders Belangen Vereniging

Persoonlijke gegevens
* :
* :
* :
* :
* :
Contactgegevens
:
* :

Bewonerscommissie?
Geef hieronder aan of u wel of niet wil plaatsnemen in de bewonerscommissie van uw buurt
* :

Akkoordverklaring
De contributie is €0,70 per maand en wordt gelijk met de huur geïncasseerd.
* :
* :
 

Wilt u liever per post aanmelden, download dan onderstaande PDF, print deze, vul deze met de hand in en stuur deze op naar: Postbus 193, 8250 AD Dronten.
Overige documenten van deze pagina:
Download:

© 2024 Huurders Belangen Vereniging | Realisatie: Sybit - Software op Maat | Ontwerp Ruiter Webdesign Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat