Home

De modernisering Chaletwijk is begonnen.

De modernisering Chaletwijk is begonnen. Dronten - 19 februari 2015.  Naar lang wachten zijn bij de eerste woningen de steigers geplaatst.
Er is begonnen met het verwijderen van het dakleer. Doordat het dak bestaat uit platen van geperste houtsnippers die asbesthoudende lijm bevatten, word deze verwijderd door een gespecialiseerd asbest bedrijf. Dit om alles veilig te verwijderen, zonder gevaar voor de omgeving.


Er is een terugtrekwoning gerealiseerd aan de Klipperstraat 12.
Aan de Klipperstraat 12 bevindt zich de terugtrekwoning, hier kunt u zich als bewoner van de moderniseringswijk even terugtrekken uit het bouwgeweld. En tevens kunt u in deze woning gebruik maken van badkamer en toilet. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u de sleutel ophalen bij de keet van Mateboer.
Het huiskamercafé staat op het ketenpark van Mateboer, een ontmoetingsplek voor alle bewoners uit de Chalet wijk tijdens modernisering. Hier word om de 2 weken op de maandagmiddag koffie geschonken door de bewonerscommissie van de wijk, van 14.30 uur tot 15.30 uur. De eerst volgende is aanstaande maandag middag 23 februari 2015, u als bewoner van de Chalet wijk bent van harte welkom.  (foto keet)

<< Terug naar overzicht

© 2023 Huurders Belangen Vereniging | Realisatie: Sybit - Software op Maat | Ontwerp Ruiter Webdesign Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat